Priser & betaling

Kontingent - mellempakke - kvartårlig betaling1263
Kontingent - fuldpakke - helårlig betaling6444
Kontingent - fuldpakke - kvartårlig betaling1641
Erhvervskontingent for hoteller og lignende medlemmerForhandles individuelt
Gebyr for postfremsendt papirfaktura. Bemærk: Betaling med PBS, automatisk kortbetaling og e-mail faktura er gebyrfrit35
Rykkergebyr100
Overtagelse af bestående tilslutning0
Tilslutningsafgift for nye medlemmer - Kampagnepris m/bindingsperiode0
Genåbning i samme år efter afbrydelse pga. restance, ekskl. skyldigt kontingent850
Genåbning i efterfølgende år efter afbrydelse pga. restance, ekskl. skyldigt kontingent1250
Afbrydelse af tilslutning – skal meddeles med et varsel på løbende måned plus 30 dage.375
Tilslutning efter planlagt afbrydelse, ekskl. eventuel restance.0,00
Pris for pakkeskift. Der kan løbende skiftes til en større programpakke.*375

*Der kan kun skiftes fra en større til en mindre pakke med et varsel på løbende måned plus 30 dage. Hvis der flyttes fra én tilsluttet adresse til en anden tilsluttet adresse, er der mulighed for gratis pakkeskift til samme programpakke, hvis det meddeles til Sæby Antenneforening senest 14 dage efter indflytning.

Udover ovennævnte gebyrer m.v. kan der pålægges et medlem at godtgøre foreningen faktiske udgifter, der alene skyldes det enkelte medlem (Eks. manglende oplysninger om adresseændring, udskrifter m.v.)