Kanalomlægning 4. januar 2022

03/01/2022
Tilbage til Nyheder

Nye tv-kanaler og ny kanalrækkefølge

Som tidligere udmeldt, sker der nedenstående ændringer i YouSee’s faste tv-pakker:

  • Nye kanaler i Grundpakken er TV2 NEWS og TV3 Puls
  • Nye kanaler i Mellempakken er Nickelodeon, Nicktoons og Nick Jr
  • Nye kanaler i Fuldpakken er Paramount+ Movies og Paramount+ Series
  • En nyhed i Fuldpakken er også streamingtjenesten Viaplay, der kan streames via Viaplay-app'en.
    Der skulle fra YouSee være sendt mail eller fysisk brev til alle medlemmer med en almindelig Fuldpakke. Indholdet er om aktivering af Viaplay-app'en.
  • NB: Ud af Fuldpakken tages de fire C-More kanaler, der dermed ikke længere er i den almindelige Fuldpakke. Og husk, at C-More fortsat kan vælges, hvis der eksempelvis skiftes til Fuldpakke Bland Selv, og man her vælger C-More, som en del af indholdet. Vi anbefaler i øvrigt Alle, med almindelig Fuldpakke, at kontakte os, så vi sammen kan gennemgå jeres behov, og få sammensat den bedste Tv-pakke til jer!
  • I alle pakker fjernes Paramount Networks fra kanalplads 11. Kanalen produceres ikke mere, og er dermed nedlagt.

Her ser du den nye kanaloversigt


Xee bliver til See

Den 30. december skiftede tv-kanalen Xee navn til See. Ændringen er foretaget helt automatisk.

See-kanalen vil fortsat vise prisvindende dansk egenproduceret underholdning med YouSee Originals som Sunday og 29 samt topfodbold fra Premier League og Bundesligaen. Med See, som den nye kanal, vil der fra i år også være serier fra NENT’s (TV3's) store katalog.


Sådan foregår kanalomlægningen 2022

For at sikre at alle kan se TV 2 NEWS og TV3 Puls allerede fra nytårsdag placeres de 2 kanaler på to midlertidige kanalpladser inden selve kanalomlægningen. Derfor kan grundpakke medlemmer se TV 2 NEWS og TV3 Puls allerede fra 1. januar 2022.

De midlertidige kanalpladser er:
TV2 NEWS på kanalplads 11
TV3 Puls på kanalplads 100


Kanalændring hos medlemmer med en YouSee Tv-boks

I perioden 4. - 7. januar opdateres Tv-boksen. Ændringerne i tv-pakkerne sker automatisk via boksen, og der er ikke behov for kanalindstilling. Tv-boksen sikrer adgang til de nye kanaler.

I perioden 4. - 7. januar bliver ændringerne også gennemført på vores web- og app-tjenester: Tv & Film-app’en og tv.yousee.dk


Kanalændring hos medlemmer med almindelig Tv-pakke og YouSee Kort

Kanalomlægningen er klar fra den 4. januar. Herefter kan der, hvis det er nødvendigt, laves en kanalsøgning på TV’et og derved få de nye kanaler og korrekte kanalpladser gældende for deres tv-pakke. Fra 4. januar vil grundpakke medlemmerne have TV 2 NEWS på kanalplads 8,  og TV3 PULS på kanalplads 10.

NB: Hos de fleste medlemmer vil TV'et automatisk foretage en kanalopdatering, der sikrer de nye kanaler og kanalpladser. Tjek kanalerne tirsdag den 4. januar sidst på dagen. Gør ikke noget før det med sikkerhed er påkrævet. Vi forventer kun et meget lille behov for ny kanalsøgning. Link til kanalsøgning kan du se her: Kanalsøgning


Information direkte på TV skærmen

Fra den 11. januar og et par uger frem, vises et skilt på de tv-kanaler, der er ændret i forbindelse med kanalomlægningen. På skiltet er der information om, at kanalen er ændret, og at man skal genindlæse sine tv-kanaler på sit TV.
Skilte vises fx på TV 2 NEWS, TV3 Puls og de fire C More-kanaler.

Spørgsmål?

Kontakt os

Sæby Antenneforening
Grønnegade 11A, 9300 Sæby

Tlf nr: 9846 4646
Footer Kontakt