Generalforsamling mandag den 29. juni 2020

15/06/2020
Tilbage til Nyheder

Nu er det endelig igen blevet muligt at afholde generalforsamling, hvor vi også kan invitere det forventede antal deltagere.

Vigtigt: Af hensyn til afstandskrav og bordopstilling, er det desværre nødvendigt med forhåndstilmelding til safnet@safnet.dk, eller på 9846 4646.

Indkaldelse til generalforsamling:

Mandag den 29. juni kl. 18.30, afholder Sæby Antenneforening generalforsamling på Hotel Viking.

Indkaldelsens forside kan hentes her: 2020 - indkaldelse

Den komplette indkaldelse med regnskab, budgetforslag og vedtægtsforslag udleveres ved indgangen til generalforsamlingen.

Medlemmer, der ønsker den komplette indkaldelse inden generalforsamlingen, kan ved henvendelse på e-mail til safnet@safnet.dk få tilsendt indkaldelsen på e-mail. Der skal ved henvendelsen som minimum oplyses navn, adresse og e-mail adresse for at få materialet tilsendt.

Forslag til dagsordenens pkt. 4

Deadline for fremsending af forslag er onsdag den 24. juni. Bemærk, at forslag om programændringer, jf. vedtægterne, ikke kan behandles på generalforsamlingen.

Forslag skal være med navns underskrift, og kan fremsendes på e-mail til safnet@safnet.dk, eller med almindelig post til formand Jørgen Steen Jensen, Sofie Brahes Vej 10, 9300 Sæby.