Generalforsamling i aften onsdag den 16. juni 2021

16/06/2021
Tilbage til Nyheder

Nu er det endelig igen blevet muligt at afholde generalforsamling, hvor vi også kan invitere det forventede antal deltagere.

Indkaldelse til generalforsamling:

Onsdag den 16. juni kl. 18.30, afholder Sæby Antenneforening generalforsamling på Hotel Viking.
NB: Tilmelding er ikke nødvendig, men der SKAL medbringes gyldigt Coronapas

Indkaldelsens forside kan hentes her: 2021 - indkaldelse

Den komplette indkaldelse med regnskab, budgetforslag og vedtægtsforslag udleveres ved indgangen til generalforsamlingen.

Medlemmer, der ønsker den komplette indkaldelse inden generalforsamlingen, kan ved henvendelse på e-mail til safnet@safnet.dk få tilsendt indkaldelsen på e-mail. Der skal ved henvendelsen som minimum oplyses navn, adresse og e-mail adresse for at få materialet tilsendt.

Forslag til dagsordenens pkt. 4

Deadline for fremsending af forslag er fredag den 11. juni. Bemærk, at forslag om programændringer, jf. vedtægterne, ikke kan behandles på generalforsamlingen.

Forslag skal være med navns underskrift, og kan fremsendes på e-mail til safnet@safnet.dk, eller med almindelig post til formand Jørgen Steen Jensen, Sofie Brahes Vej 10, 9300 Sæby.