Åbent Hus den 11. februar

01/02/2017
Tilbage til Nyheder

Igen i år holder vi Åbent Hus, og det er endnu engang i Sæby Fritidscenter. Arrangementet er åbent fra kl. 10.00 til 15.00.

Som mange bekendt, forlængede vi i december vores Tv-aftale med YouSee, så den nu løber yderligere 2 år. Tidligste udløb er nu den 31. december 2018.
I samme anledning, afvikles arrangementet i år i samarbejde med YouSee.
Der vil blive annonceret direkte via brev, og via annoncering i medierne. Vi forventer os meget af dagen, og du har naturligvis alle muligheder for at se og opleve de mange forskellige produkter.

SAFnet bredbånd - opretter du på dagen en ny bredbåndsaftale med os, får du første måned gratis! Vores i forvejen meget konkurrencedygtige priser, krydres hermed lidt ekstra. Er du frisk på det, får du modemmet med hjem.

Du kan også se vores spritnye Accesspoint, der kan give yderligere liv til dit trådløse net.

TV programmer/programpakker - YouSee møder talstærkt op, og medvirker aktivt under arrangementet. Du kan bl.a. få demonstreret den nye TV-boks, der nu kan lejes for 30,- kr. om måneden, mod hidtil 99 kr. Og er du motiveret til det, kan du endda få boksen med, når du tager hjem.

Hør også mere om Bland Selv pakker, og de fordele det kan give, både prismæssigt og indholdsmæssigt.

Opretter du en TV pakke under arrangementet, får du første måned gratis.

Skal du have nyt TV - Dronninglund TV-Center er klar med både demonstration og salg. Kom og gør et godt køb - Ib er som altid frisk på en god og hurtig handel!

SAFmobil - nyt mobilabonnement! Hvis ikke du tidligere har hørt om SAFmobil, må det være nu! Også her har vi gode og attraktive produkter. Får vi de rigtige oplysninger, kan vi oprette din nye aftale straks, og du får naturligvis første måneds abonnement helt gratis!

Kanalomlægning den 1. marts - den 1. marts skal vi genindlæse kanalerne på vores TV. Det er også denne dag vi senest skal have ændret TV'ets søgefrekvens. Kom og hør nærmere.

FM Radio fortsætter - I Sæby Antenneforening fortsætter vi med at distribuere FM radiosignaler. Er du fortsat i tvivl, er du velkommen til at spørge os under arrangementet.

Der vil naturligvis også være et let traktement undervejs.

Footer Kontakt