Generalforsamling onsdag den 27. marts 2019

19/11/2019
Tilbage til Nyheder

Onsdag den 27. marts kl. 18.30, afholder Sæby Antenneforening generalforsamling på Hotel Viking.

Indkaldelsens forside kan hentes her:  Indkaldelse 2019

Den komplette indkaldelse med regnskab, budgetforslag og vedtægtsforslag udleveres ved indgangen til generalforsamlingen.

Medlemmer, der ønsker den komplette indkaldelse inden generalforsamlingen, kan ved henvendelse på e-mail til safnet@safnet.dk få tilsendt indkaldelsen på e-mail. Der skal ved henvendelsen som minimum oplyses navn, adresse og e-mail adresse for at få materialet tilsendt.

Forslag til dagsordenens pkt. 4

Deadline for fremsending af forslag er fredag den 22. marts. Bemærk, at forslag om programændringer, jf. vedtægterne, ikke kan behandles på generalforsamlingen.

Forslag skal være med navns underskrift, og kan fremsendes på e-mail til safnet@safnet.dk, eller med almindelig post til formand Jørgen Steen Jensen, Sofie Brahes Vej 10, 9300 Sæby.

Footer Kontakt