Fejl hos TDC/YouSee påvirker driften

14/01/2023 kl. 07:49 - Status: løst

Fejl hos TDC lørdag morgen, rammer os sporadisk

Der er i øjeblikket en større fejl hos TDC, der påvirker nogle af vores Internet medlemmer.

• Det ser ud som om fejlen rammer nogle medlemmer, hvorimod andre går fri.
  • Årsagen til, at vi også bliver ramt er, at vi køber Internet trafikken hos TDC.

Følg også med på YouSee driftsinfo her https://yousee.dk/hjaelp/driftsinformation

Vi beklager de gener det giver jer

Opdateret kl. 10:45

TDC oplyser, at fejlen nu er rettet - oplever du stadig fejl, anbefaler vi, at du genstarter dit udstyr.

Periodisk fejl på Søndermarksvej og i området omkring Rosenvej

19/12/2022 kl. 21:46 - Status: løst

Vi har desværre en fejl på Søndermarksvej/Vægtervej/Rebslagervej/Rosenvejs området inkl. Bispevang og Klostervænget

Vi oplever p.t. en fejl i dette område. Der bliver rekvireret fejlretning straks i morgen tidlig.

Internet og TV kan periodisk være fejlramt.

Vi beklager de gener det giver jer.

Internet og TV afbrydes i nat fra 03:00 > 05:15

21/09/2022 kl. 22:52 - Status: løst

Natten til torsdag mellem 03:00 og 05:15 er både Internet og TV afbrudt grundet omlægning.

I nat omlægges vores Internet trafik og Firewalls, og derfor må vi desværre afbryde både Internet og TV i et par timer.

Vi har naturligvis valgt det tidsrum på døgnet, hvor der er lavest trafik, og færrest ser TV. Omlægningen er nødvendig, og den kan desværre ikke gennemføres uden afbrydelse.

Vi beklager de gener det giver jer, der bliver berørt, og håber samtidigt, at vi igen er online og på TV kl. 05:00

Kastanievej og Pilevej m.fl. afbrudt pga. EL-arbejde

14/09/2022 kl. 18:17 - Status: løst

Frederikshavn Forsyning laver en nødvendig afbrydelse torsdag

Forsyningen har sendt følgende meddelelse til os:

Grundet arbejde på elforsyningsnettet er strømmen afbrudt mellem kl.09:20 til kl.13:00, torsdag d. 15. september.
Afbrydelsen gælder hovedsageligt Kastanievej, Elmevang, samt enkelte forbrugere på Ålborgvej og Gl. Ålborgvej.

Vi forsøger at begrænse afbrydelsen mest muligt

Fra Sæby AF har vi udsendt SMS til de berørte medlemmer, der også gælder Pilevejs Kvarteret, som forsynes under hovedvejen fra Kastanievej.

Vi beklager de gener det giver Jer.

Vores mails har midlertidigt været ude af drift

30/08/2022 kl. 16:06 - Status: løst

På baggrund af weekendens mail nedbrud, flytter vi permanent vores domæne til en anden udbyder

Det må derfor forventes af vores mails er ude af drift i nogle timer tirsdag eftermiddag og aften.

Vi beklager de gener det giver jer

Opdateret onsdag 31/8  kl. 08:30 - alle mailservere har siden midnat igen været i drift efter flytningen af domænerne til one.com.

Vigtigt: I skal være opmærksom på, at der kan være automatiske dannede mails, der ikke er fremkommet til jeres mailboks.

Det kan være billetter, nyhedsbreve eller andet, hvor afsenderen ikke får en returmail, hvor det fremgår, at mailen ikke kunne leveres.

Serviceopdateringer natten til mandag

28/08/2022 kl. 22:32 - Status: løst

Natten til mandag den 29/8 2022 serviceopdateres systemet til flere nye adresser

Hvornår:
I tidsrummet fra kl 02:00 til kl. 05:00

Hvilke adresser:
Sdr. Ringvej - Udsigten
Grønnevænget 2 - 16
Pernille Oxes Vej
Vangkærvej
Strandager
Boelsmindevej 141 - 153

Vi beklager de evt. gener det giver Jer

OK nu > Hjemmeside og Mails har været nede

27/08/2022 kl. 19:48 - Status: løst

Nedbrud på mails og hjemmeside den 27/8 2022

Vi har desværre haft nedbrud af vores domæne, safnet.dk osv. fra fredag aften til ca. 17:30 lørdag.

Vores udbyder, hvor vi har vores domæner registreret, har pga. skybrud, haft nedbrud. Det har beklageligvis betydet, at vores mailserver og hjemmeside ikke har fungeret i pågældende periode!
En følgevirkning var derfor også, at vi ej heller kunne udsende SMS'er, eller opdatere Driftsinfo her på siden. Heldigvis, har både Internet og TV fungeret normalt i hele perioden.

Vi har fra Hosting firmaet oplevet en helt igennem utilfredsstillende service, når vi bringes i en situation, hvor vi ikke kan informere Jer om den manglende funktionalitet. Det sætter vi højt at kunne, og prioriterer i nærmeste fremtid, vores indsats i den retning.

Fejlen er nu rettet lørdag kl. 18:00, og alt fungerer igen normalt

Vh Jørgen, Sæby

Serviceopdatering natten til onsdag den 29. juni

28/06/2022 kl. 23:07 - Status: løst

Natten til onsdag serviceopdaterer vi en del af systemet.

På grund af en serviceopdatering i nat, vil mange af vores routere blive tvunget til en restart.

Er din router ikke online i morgen onsdag, skal du først slukke, og dernæst tænde routeren igen.

Vi beklager de evt. gener det giver jer.

Softwareopdatering i nat

11/05/2021 kl. 01:10 - Status: løst

Natten til tirsdag den 11. maj

Opdaterer vi hele systemet i midtbyens kerne, samt Rådhusvej og Bibliotekshaven.

Opdateringen løber fra ca. kl. 02.00 til ca. kl. 06.00 tirsdag morgen.

De berørte områder vil natten over være uden Internet og TV signal.

Vi beklager de gener det må medføre.

Planlagte afbrydelser uge 17

27/04/2021 kl. 11:30 - Status: løst

Se under nyheder hvilke planlagte afbrydelser vi har i uge 17

Klik her for at gå direkte til nyhedssiden