Du kan Printe TV-pakker direkte fra denne side eller udprinte et kanalmønster i    PDF

Fuldpakken

Kanalerne er vist med den sortering der kommer efter kanalinstallation med netværksnummer 100.

NB: Fuldpakken nedenfor er endnu ikke opdateret, der mangler kanaler i listen. PDF versionen ovenfor er opdateret med både kanaler og priser

Digital kanalnrTV Station
1 DR1 er Danmarks ældste public-service kanal med en bred vifte af programmer.
TV 2 2 TV 2 spænder fra underholdning til film, dokumentar og nyheder
3 TV3 står for underholdningen med masser af danske programmer, storfilm, talkshows, serier m.w.

4 Du skal se superserien "Sunday"! Viser bl.a. også Premier League

5 TV2 Charlie er til de voksne seere med appetit på livet - fra kl. 13.00
6 TV2 Zulu er en kanal, som står for orginalitet, lyst på livet og overraskelser.
8 TV2 News sender danske og internationale nyheder - politik, finans, kultur og sport - døgnet rundt.
9 TV3+ sender superliga, formel 1, film og serier
10 TV3 Puls sender serier film og sport bl.a. Formel 1 og Europa League
11 Amerikansk TV-kanal, der sender komiske programmer, både originale og syndikerede!
13 På Infokanalen vises live tv-signaler fra 28 af kanalerne i Fuldpakken. Der er også tekst tv på infokanalen
18 BBC Brit viser alt det bedste fra England indenfor drama, komedier og underholdningsshows
19 DR2 følger op og går i dybden med vidt forskellige temaer - og bruger tid på kulturen.

22 Fritids- og friluftskanal med fokus på have, hobby, mad, natur, bolig og gør-det-selv
23 DK4 sender information, undervisning, kultur- og erhvervsstof - 24 timer i døgnet.
TV 2 25 TV2 Salto er en 24 timers regionalkanal fra TV2 Nord. Der sendes uafhængigt af TV2.
26 NGC viser prisvindende dokumentar med spektakulære billeder, teknik, natur og meget andet spændende.
27 DR Ramasjang er tv for de 3-10 årige med kendte figurer og værter fra DR. Sender fra kl. 06-20
28 Disney Channel er en kanal for hele familien favoritter, serier og klassikere.
29 Disney XD er stedet at hænge ud for de seje drenge mellem 6 og 14 år. Sendes fra 06-22.
30 Cartoon Networks er et tegneserieunivers med de bedste og sjoveste tegnefilm for børn i alle aldre.
31 Nickelodeon viser et bredt udbud af de bedste tegneserier og serier. Alle udsendelser er på dansk
32 Disney Junior er målrettet mod de 2-6 årige
34 Boomerang er kendetegnet ved underholdende og lærerigt tv til børn i alderen 3-7 år.
35 Nick Jr. er en ny børnekanal i fuldpakke fra 2018
37 TV3 Sport sender international & dansk sport, bl.a. SAS Liga, Champions league og NFL
38 TV3 MAX sender international & dansk sport, kombineret med unikt indhold inden for comedy og livsstil, henvendt til især yngre mænd
TV 2 49 Glæd dig til at følge store nationale og internationale sportsturneringer indenfor en bred vifte af sportsgrene.
4K Viasat Ultra sender i 4K kvalitet, og der skal benyttes YouSee boks for at kunne modtage signalet
52 Wild sender de bedste og mest eventyrlige naturprogrammer i knivskarp HD-kvalitet.
55 Ekstrakanalen viser på skift nogle af de spændende kanaler fra hele YouSee´s udbud.
63 BBC Earth sender et miks af dokumentarprogram-
mer indenfor historie, natur, videnskab, eventyr & teknik.
65 Viasat Series, der er udvalgt de bedste TV-serier. Spænding, krimi, komedie og drama; serier som NCIS, Seinfeld, Dexter m.fl.
66 YouSees Trailerkanal, der viser klip fra filmbutikken i YouBio
73 VH1 sender musik fra både 80'erne & 90erne, men også nye hits
81 TV Midt/Vest sender regionalt på denne kanal fra Midt-Vest regionen
84 BBC World News sender nyheder få minutter efter begivenhederne sker - døgnet rundt.
85 CNN forbereder dig til dagen i morgen med nyheder, analyser og indsigt fra et globalt perspektiv.
87 SV1 er en svensk public
service-kanal med en bred programflade for alle målgrupper
88 SVT2 er en svensk public service-kanal med fokus på debat- og dokumentarprogrammer
89 TV 4 er en populær svensk kanal, der bl.a sender serier, film og underholdning.
90 NRK1 viser noget for enhver smag: underholdning, serier, sport, børneprogrammer og nyheder.
ARD HD 91 ARD er en populær tysk kanal, der sender nyheder, film, serier og underholdning.
92 ZDF er en af Tysklands to landsdækkende public service-kanaler.
93 NDR Fernsehen er en vigtig kilde til den politiske og kulturelle debat i Tyskland.
94 Tyske RTL har noget for de fleste. Fodbold, film, populære serier og store shows.
Folketings TV 95 Folketings TV sender fra møder, åbne høringer og udvalgsmøder. Debatterne vises fra start til slut.
Kanal NORD 96 Regional lokal TV, der spænder vidt fra græsrods tv, bingo og kristent tv.
TV2 Norge 97 "Lokal" i tv oversigt! TV2 Norge byder på sport og nyheder samt dokumentar- og underholdningsprogrammer.
98 Sæby Antenneforenings INFO kanal.
99 "Lokal2" i tv oversigt! NRK2  viser noget for enhver smag: Underholdning, serier, sport, børneprogrammer og nyheder.
890 DR synstolkning - kanalen sender synstolkning på udvalgte programmer.