Kanalændringer den 12. & 14. november


Den 11. november 2012Mandag den 12. november flyttes TV2 Norge fra kanal S11 til kanal 5 på 175,25 MHz. TV2 Norge er fortsat den eneste kanal vi ikke sender digitalt.
Onsdag den 14. november kommer der 2 nye kanaler på vores sendeflade. BBC Knowledge fra mellempakken, og TV Midt-Vest fra grundpakken. Desuden flyttes BBC World Service til mellempakken. Ud over de nævte ændringer, konverteres en del kanaler til HD versioner. Et par af kanalerne skifter plads, men de er fortsat på programfladen.

Er dit tv indstillet korrekt med netværks-id 100, vil kanalændringerne automatisk blive lagret korrekt. Se hvordan dit tv skal være indstillet for at lagre kanalerne korrekt - klik her (dette gælder ikke TV2 Norge, der er en analog kanal)
Se det nye kanalmønster for: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke  eller vores samlede oversigt her.   

Åbent Hus lørdag den 10. november


Den 5 november 2012


Lørdag den 10. november afholder vi endnu engang åbent hus i Sæby Antenneforening - Alle er velkommen. Arrangementet afholdes i år i samarbejde med vores program- og bredbåndsleverandør, YouSee, der på dagen demonstrerer og sælger bredbåndsløsninger og andre af deres tilvalgstjenester. Som sædvanligt afholdes arrangementet i Sæby Fritidscenter i tidrummet fra kl. 11:00 - 15:00. Se vores annonce her.Bredbånds - og Telefoni fakturaer fra YouSeeDen 26. oktober 2012
 
Flere bredbåndskunder modtager i disse dage de nye fakturaer fra YouSee. Vi gør opmærksom på, at fakturaerne fremover dækker et kvartal, mod hidtil en måned hos Dansk Kabel TV. 
Er du i tvivl om fakturaen anbefaler vi, at du nærlæser den, noterer dig opkrævningsperioden, og efterfølgende sammenholder dette med de aftalte priser vi har på vores Bredbåndsside - klik her
 

Vi har endnu ikke konstateret fejl i fakturaerne hos medlemmerne, udelukkende konstateret lidt forvirring om den forlængede opkrævningsperiode.

NB: Der kan gratis skiftes til en lavere bredbåndshastighed frem til den 2. november.

Opkrævning af forbrug på telefonitjenester ændres pr. 1. december til bagud betaling, og opkræves månedsvis. YouSee udsender brev direkte til telefonikunder.

Se brevet her

Vi gør også opmærksom på, at det udelukkende er bredbånd og telefoni der nu leveres af YouSee. TV leverancen og alt andet er uændret, og det er naturligvis fortsat Sæby Antenneforening der leverer TV pakkerne!

Læs mere på bredbåndssiden her
Bredbåndskonverteringen gennemført den 3. oktober


Den 5. oktober 2012

Onsdag den 3. oktober er konverteringen af bredbåndsforbindelser fra Dansk Kabel TV til YouSee gennemført.

Alle bredbåndskunder burde i den forgangne weekend have modtaget sidste information fra YouSee om både kundenummer og den såkaldte aktiveringskode. Hvis du bliver præsenteret for YouSee aktiveringsportal første gang du vil gå på nettet, skal du indtaste både kundenummer og aktiveringskode for at aktivere din bredbåndsforbindelse. Det er yderst vigtigt at følge den tilsendte vejledning. Enkelte medlemmer har haft problemer med at komme på internettet efter konverteringen - i alle kendte tilfælde, var der monteret en router efter modemet, så det kan åbenbart give lidt problemer indtil det er i drift. Efter første aktivering er der efterfølgende ingen problemer.

Er der vedvarende problemer med at komme på nettet første gang, henvises til YouSee på 70704040. I første omgang bør man dog forsøge at slukke sit modem i et par minutter, og derefter genstarte det ved at tænde for strømmen.
Vi har desværre oplevet, at en del Telefonikunder har været uden telefoni i næsten et døgn - det beklager vi dybt! Fejlen er imidlertid rettet, og alle skulle have Telefoni i drift på nuværende tidspunkt.

Vi gør også opmærksom på, at det udelukkende er bredbånd og telefoni der ændres fra Dansk Kabel TV til YouSee. TV leverancen og alt andet er naturligvis uændret, og det er fortsat Sæby Antenneforening der leverer TV pakkerne!

Læs mere på bredbåndssiden her
Vi skifter bredbåndsleverandør den 3. oktober


Den 20. september 2012
 
Onsdag den 3. oktober konverteres bredbåndsforbindelser fra Dansk Kabel TV til YouSee Bredbånd.

Næste direkte information fra YouSee kommer senest den 1. oktober
Mandag den 1. oktober modtager alle nuværende bredbåndskunder endnu et personligt brev fra YouSee, hvor de mere tekniske forhold om selve konverteringen fremgår.

Evalueringen frem til nu er, at der har været nogle mindre misforståelser, hvor der ind imellem desværre er blevet oplyst fejlagtige forhold hos YouSee - det beklager vi naturligvis!

Vi gør opmærksom på følgende:
Alle bredbåndskunder kan frem til den 26. september opsige, eller vælge anden hastighed end den der fremgår af det første brev fra YouSee. Eksempelvis, hvis du er sat op i hastighed med en mindre prisstigning til følge, kan du frit vælge en lavere hastighed osv. osv. Men - det gælder alle, uanset bevæggrund - man kan opsige eller ændre sit produkt.

Se de mulige bredbåndshastigheder her 

Vi gør også opmærksom på, at det udelukkende er bredbånd og telefoni der ændres fra Dansk kabel TV til YouSee. TV leverancen er naturligvis uændret, og det er fortsat Sæby Antenneforening der leverer TV pakkerne!

NB: Det er på grund af konverteringsfasen p.t. ikke muligt at bestille nye bredbåndsforbindelser på Dansk Kabel TV's hjemmside, og derfor henviser vi indtil videre nye kunder til Dansk Kabel TV's kundeservice på telefon 70202598.
Ny TV Kanal - Canal8 Sport


13. august 2012

Mandag den 13. august begynder den nye Canal8 Sport. I Sæby Antenneforening bliver den tilgængelig i fuldpakken torsdag den 16. august. Canal8 Sport er søsterkanal til Canal9, men adskiller sig ved udelukkende at sende sportsprogrammer. Canal8 Sport placeres på kanalplads 44, og installerer sig selv, hvis dit tv er korrekt installeret med netværksnummer 100 (eller 110 ved ældre MPEG2 tv)DK4, Discovery og Canal9 bliver til HD kanaler


Samtidig med præsentationen af Canal8 Sport den 16. august, overgår DK4, Discovery og Canal9 til HD. Er dit tv korrekt indstillet med netværksnummer 100, skiftes kanalerne automatisk.Ny bredbåndsaftale med YouSee - Web-tv er nu aktivt!


6. juli 2012

Vi har valgt at skifte bredbåndsleverandør til YouSee, der giver nye muligheder til alle medlemmer.
Der går lidt tid inden selve overgangen fra Dansk Kabel TV til YouSee bredbånd finder sted, men allerede nu får de medlemmer, der i dag har et bredbåndsabonnement hos Sæby Antenneforening en af fordelene - fri adgang til YouSee Web-tv i deres nuværende bredbåndsabonnement.

Fra den 4. juli blev der åbnet for YouSee Web-tv – en ny tjeneste – der giver dig mulighed for at se de fleste af dine tv-kanaler på din pc, iPad, iPhone eller Android telefon, når du bruger dit bredbånd derhjemme. Desuden kan du også se udvalgte kanaler på din pc, iPad eller iPhone, når du er uden for hjemmet f.eks. på stranden, i bussen eller i sommerhuset.
 
YouSee Web-tv bliver en del af dit bredbåndsabonnement uden det koster ekstra. Du kan læse mere om YouSee Web-tv, og hvordan du kommer i gang her.

Baggrunden for lancering at Web-tv er, at YouSee overtager leverancen af bredbånd som tidligere har været leveret af Dansk Kabel TV.
Du modtager brev fra YouSee

Inden overgangen til YouSee bredbånd vil alle medlemmer, som i dag har et Dansk Kabel TV bredbåndsabonnement, modtage breve direkte fra YouSee.
I brevene får du information om dine nye abonnementsvilkår, pris og hastighed og ’Sådan gør du’, i forbindelse med selve skiftet. 
Tidspunkt for skiftet fra Dansk Kabel TV til YouSee er endnu ikke endeligt fastlagt, da der fortsat udestår en del tekniske detaljer i forbindelse overgangen. Vores forventning er dog, at det vil blive omkring den 1. oktober. (det er senere bekræftet, at overgangen bliver den 3. oktober)
Senere på sommeren vil vi informere yderligere, men kan allerede nu oplyse, at der overordnet set vil blive tale om både billigere produkter og højere hastigheder - helt op til 100/20 Mbit/sDigitalt tv er nemt for dig i Sæby Antenneforening - snart også Web-tv


1. juli 2012

I Sæby Antenneforening har vi i dag et antennenet med masser af kapacitet til højhastighedsbredbånd og adskillige tv-kanaler - heraf mange i HD-kvalitet. Antallet af HD kanaler udvides løbende - Sæby Antenneforening kan nemlig noget, andre leverandører ikke kan!

I løbet af de kommende par uger forventer vi også at være klar med Web-tv. Det eneste der kræves er, at du har bredbånd fra Dansk Kabel TV. Der vil også blive mulighed for at benytte op til 2 mobile enheder udenfor din egen adresse - eksempelvis en IPAD eller smartphone. Hjemme hos dig selv vil du kunne benytte eksempelvis din IPAD på terassen eller hvor det nu er belejliget. Så snart der er mere konkret, vil der være nyt på hjemmesiden.

Derfor har du mange gode grunde til at vælge tv og bredbånd hos os.Digitalt tv er nemt for dig i Sæby Antenneforening


1. juni 2012

I Sæby Antenneforening har vi i dag et antennenet med masser af kapacitet til højhastighedsbredbånd og adskillige tv-kanaler - heraf mange i HD-kvalitet. Antallet af HD kanaler udvides løbende - Sæby Antenneforening kan nemlig noget, andre leverandører ikke kan!

Derfor har du mange gode grunde til at vælge tv og bredbånd hos os. Og lige nu kan du få endnu mere ud af dit tv med EM fodbold i HD og French Open i både HD og 3D!
Se mere om EM i HD og French open i 3D længere nede på siden.

Se alle EM-kampene i HD

1. juni 2012

Med en tv-pakke fra os kan du følge de 16 landshold som kæmper om EM trofæet. Der skal spilles ikke færre end 31 kampe, før de nye europamestre er fundet. Du kan se alle kampene i HD
... i alle rum 
... direkte på dit tv og uden ekstra udstyr 
... uden det koster ekstra
Det 14. Europamesterskab i fodbold spilles mellem 8. juni og 1. juli i Polen og Ukraine. Forud for mesterskabet har 51 nationale fodboldhold fra hele Europa kæmpet for at kvalificere sig siden september 2010. Og nu er 16 hold klar til at spille mod hinanden i EM 2012.

EM-kampene bliver sendt på DR1 og TV 2, som er i alle vores tv-pakker. Uanset hvilket tv du har, kan du se kampene, og hvis dit tv er Full HD eller HD Ready med DVB-C modtager og MPEG4 standard, kan du se kampene i HD - uden boks og kort.
Se verdenstennis i 3D på Roland-Garros’ røde grus


1. juni 2012

Elsker du tennis, og vil du have en helt ny og spændende tv-oplevelse, har du nu chancen. I år sender Eurosport og Eurosport 2 kampene fra French Open i HD, og som en særlig begivenhed også alle kampe fra Centre Court i 3D.
Se den på kanalplads 101 - husk 3D brillerne

Vi har i samarbejde med YouSee sikret, at alle vores medlemmer har adgang til Eurosports særlige signal fra French Open i 3D. På YouSee’s Eventkanal på kanalplads 101, kan du fra mandag 28. maj til mændenes finale 10. juni, se kampene i den nye 3D-teknologi og få en fornemmelse af at være endnu tættere på kampen.

For at se kampene i 3D på Eventkanalen (kanalplads 101) skal du dog have et 3D-fjernsyn.

French Open er en af de fire store Grand Slam tennisturneringer som med garanti byder på tennis i absolut verdensklasse. Siden 1925 har turneringen tiltrukket de bedste tennisspillere i verden.Værsgo! 6 sjove børnekanaler til alle i hele april måned


4. april 2012

I hele april måned giver vi, uanset programpakke, fri adgang til 6 sjove børnekanaler. Disney Junior, Disney XD, Disney Channel, Nickelodeon HD, Cartoon Network og Nick Jr. Er dit tv indstillet med netværksnummer 100, eller har du en YouSee boks, ligger kanalerne fra plads 128 til 134. Er det ikke tilfældet, kan det undtagelsesvis være nødvendigt at genindlæse programmerne.
Kanalsport er nu på fuldpakken i vores net.


4. april 2012

Fra den 2. april har vi i fuldpakken haft glæde af kanalsport. Kanalen findes kun i digital udgave, og med anbefalet kanalindlæasning med netværksnummer 100, er den placeret på kanal 42. Kanalsport er en lidt anderledes sportskanal, der dels har mere breddeidræt og mere baggrundsstof end vi ser hos andre sportskanaler.
Generalforsamlingen den 29. februar 2012 - konklusioner


1. marts 2012

Onsdag aften blev årets generalforsamling afholdt på Hotel Viking.
Der var fremmødt 61 deltagere til generalforsamlingen, og konklusionerne fra aftenen er således:
    •    Erling Mortensen valgtes endnu engang til dirigent.
    •    Beretningen blev taget til efterretning enstemmigt uden nævneværdige spørgsmål. Der var kun et 2-3 tekniske spørgsmål efterfølgende.
    •    Regnskabet for 2011 blev også enstemmigt godkendt uden større debat.
    •    Bestyrelsens forslag: Bemyndigelse til bestyrelsen om at indgå aftale om overgang til YouSee Internet blev vedtaget med overvejende flertal.
    •    Budgettet for 2012 og Takstblad for 2012 blev vedtaget enstemmigt.
    •    Kontingentsatserne for 2012 blev hermed endelig godkendt:

Grundpakken 1.332 kr.
Mellempakken 3.168 kr.
Fuldpakken 4.392 kr.

    •    Der var genvalgt til bestyrelsesmedlemmerne Inger Ejstrup og Torben Sørensen
    •    Bestyrelsessuppleant Jimmy Wallentin blev også genvalgt.
    •    Honum & Dyg valgtes til foreningens revisor.
Generalforsamling onsdag den 27. marts 2019

 
Onsdag den 27. marts kl. 18.30, afholder Sæby Antenneforening generalforsamling på Hotel Viking.

Indkaldelsens forside kan hentes her:  Indkaldelse 2019 

 
Den komplette indkaldelse med regnskab, budgetforslag og vedtægtsforslag udleveres ved indgangen til generalforsamlingen.
 
Medlemmer, der ønsker den komplette indkaldelse inden generalforsamlingen, kan ved henvendelse på e-mail til safnet@safnet.dk få tilsendt indkaldelsen på e-mail. Der skal ved henvendelsen som minimum oplyses navn, adresse og e-mail adresse for at få materialet tilsendt.
 
 
Forslag til dagsordenens pkt. 4

Deadline for fremsending af forslag er fredag den 22. marts. Bemærk, at forslag om programændringer, jf. vedtægterne, ikke kan behandles på generalforsamlingen.
Forslag skal være med navns underskrift, og kan fremsendes på e-mail til safnet@safnet.dk, eller med almindelig post til formand Jørgen Steen Jensen, Sofie Brahes Vej 10, 9300 Sæby.
 
 
Her kan ses eventuelle indkomne forslag  
 
 
Referater fra tidligere kan læses her        Nye kanaler den 11. januar 2012


10. januar 2012

Den 11. januar gennemføres sidste del af programomlægningen denne gang, når TV2 HD, DR1 i HD kvalitet og TV2 Nord etableres som selvstændig 24 timers kanal. Der skal ikke gennemføres kanalsøgninger, da kanalerne allerede er indlagt på dit tv, naturligvis forudsat, at du har benyttet netværksnummer 100 - læs mere om denne detalje her

Kl. 18:00 siger vi velkommen til den spritnye 24 timers TV2nord, hvor der ifølge kanalen selv, vil blive afholdt en velkomstfest. Kanalen er allerede i drift med et nedtællingsur frem til den 11. januar kl. 18.00.
Cookies

Foreningen

Sæby Antenneforening
Grønnegade 11A
9300 Sæby
CVR nr. 17994433

Åbningstider & kontakt

Butik & Administration
Åbningstider
Send os en mail
Klik her